Hőjelölő gépek

A hőjelölő gépek alkalmazása az utóbbi időben meglehetősen népszerűvé vált, ami nem véletlen, hiszen a technológiának számtalan előnye van. Az eljárás több szakmában is kiváló megoldást nyújt, többek között elektronikai területen, gépiparban, orvosi műszeriparban, illetve szerszám- és járműalkatrész gyártásban is. Nem egyszerű viszont kiválasztani a megfelelő típusú hőjelölő gépet, ami a célnak megfelelő.

A pneumatikus hőjelölő gépeink rendelkeznek hővezérléssel, illetve színező szalaggal, amely által a színes nyomatok elkészítése is szóba jöhet. Minden olyan anyag megjelölhető a hőjelölő gép segítségével, amely reagál a magas hőmérsékletre, ilyen például a fa, a bőr, a papír, egyéb szerves anyag, de még a műanyag is. A folyamat során a jel közvetlenül az anyagba kerül beégetésre, amit már nem lehet a felületről eltüntetni.

A kínálatunkban található hőjelölő gépek termosztáttal és vezérlőegységgel egyaránt fel vannak szerelve. Válasszon berendezéseink közül és érjen el fantasztikus eredményeket a jelöléstechnikában!