Lézer jelölő gépek

A lézer jelölő gépeink gazdaságos megoldást jelentenek, ahol nagy mennyiségű precíz gyors jelölésre van szükség. A praktikusan karbantartásmentes megoldásaink helyettesítik a tintafaló nyomtatást és matricázást. Minden anyagon nyomot hagyunk lézer jelölő gépinkkel, legyen az akár szerves (műanyag, bőr, fa, élelmiszer…) vagy szervetlen (üveg, kő, fém…) Az FYBRA, VIS, nanoVIS és ALPHA lézer jelölő gépek elérhetőek 2-100W teljesítménnyel. a következő lézerforrásokkal:

  • AWave lézerek önszabályzós frekvenciával
  • Aktív fibra-lézerek
  • MOPA lézerek
  • YVO4 @ 1064 nm lézerek
  • Green (zöld) lézerforrással rendelkező lézer jelölő gépeink
  • CO2 lézerforrással/Széndioxid lézer

Gépeinket az Ön alkalmazásához megfelelő fókusztávolságú és munkaterületű lencsével szállítjuk. Az Automator már 80 éve csak és kizárólag jelölőgépek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Gépeinket Európában tervezzük és gyártjuk. A gépekhez tartozó szoftverek (EuGENIUS) a mi tulajdonunkat képezik. Ezért gyors támogatást s igény esetén megfelelő integrálást és illesztést tudunk biztosítani cégének.

A megfelelő lézer jelölő gép kiválasztásához, próbajelöléshez kérem hívja munkatársunkat. Az alábbi linken található táblázatból megismerheti az egyes lézer jelölő gépek modelljeit, azok teljesítményeit, a gépek által használt lézerforrásokat és a jelölhető anyagok típusát: lézerjelölők és felhasználási területük

Kínálatunkban nem csak a lézerforrás, de a biztonsági ajtók, és borítások is megtalálhatóak a lézer jelölő gépek mellett. Ha integrálásra, mozgatásra, rendszerbe való építésre van szüksége, kérem keressen bennünket. Robosztus nagy megoldásaink mellett a lézerjelölőink mellett megtalálható a világ legkedvezőbb árral rendelkező lézer jelölő gépe a nanoVIS lézer jelölő gépe is , amely rendszere kiváló eredményeket produkál műanyagokon, fémeken illetve kerámián.

Az egyes lézer jelölő gépek pontos részleteiért kattintson a kép jobb alsó sarkában található link ikonra.